Facebook
Eiken interieur Eiken interieur in hoevestijl Eiken interieur in hoevestijl

Uw keuken volledig in massief eik: de fronten, de lades, de legplanken, de zijwanden ...

Volledig eik of melamine binnenkant?

Wij zijn één van de weinige firma’s in België die keukenkasten volledig in eik maken: de fronten, de lades, de zijwanden. Toch bieden wij als alternatief de melamiene binnenkant in eikenkleur aan. Wij rekenen altijd de twee prijzen uit. Zo kan iedereen beslissen wat best bij hun budget past.

Maatwerk als standaard

Wij vertrekken van een hoop eikenhout. Van hout maken we op ambachtelijke wijze keukens. Keuken per keuken. Voor ons speelt het geen rol of een kast 59cm, 60 cm of 61 cm is. Wij maken ze één per één. Voor de hoogte van het aanrecht zijn wij ook volledig flexibel.

Zachte sluiting

Onze keukens ogen soms alsof ze honderd jaar oud zijn. Aan de ene kant gebruiken wij oeroude verbindingstechnieken. Aan de andere kant integreren wij de meest moderne ladegeleiders en scharnieren. Zo sluiten de lades en deuren heel zacht.

Modern, landelijk, industrieel…

Met eiken keukenkasten kunnen wij verschillende eindresultaten bereiken. Eerst bepaalt u samen met ons de gewenste sfeer, dan stellen wij de bijpassende kastmodellen voor. Greeploos, strak, geschilderd, klassiek, industrieel of toch een vleugje Engelse stijl? U kunt de verschillende voorbeelden in onze toonzaal bekijken.

Onmisbaar advies

Keukens ontwerpen is geen wiskundeoefening. Er zijn meerdere uitkomsten mogelijk. Als moeder van drie kinderen, vind ik het zelf belangrijk dat een keuken functioneel is. Bij de verschillende mogelijkheden leg ik altijd de voor- en nadelen uit. Aan de hand ervan zal u de juiste keuzes kunnen maken.

Inspiratie opdoen?

Bekijk hier enkele van onze realisaties. Of maak meteen uw afspraak met Rita Racz.

Eiken wandkast Eiken interieur in landelijke stijl Eiken lades